STUNTPRIJSACTIE 5 ZEEFDRUKKEN HERMAN BROOD !!!!!

Handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood met als titel Nightride voor slechts 225 euro !! De maat van dit werk is 100 x 70 cm en hij is nog nooit ingelijst geweest. Serieoplage was 175 stuks waarvan dit er 1 is.

Handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood met als titel Vliegtuig voor slechts 175 euro !! De maat van dit werk is 62 x 61 cm en hij is nog nooit ingelijst geweest. Serieoplage was 150 stuks waarvan dit er 1 is.

Handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood met als titel 5 Gram voor slechts 175 euro !! De maat van dit werk is 100 x 70 cm en hij is nog nooit ingelijst geweest. Serieoplage was 125 stuks waarvan dit er 1 is.

Handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood met als titel Cadillac Walk voor slechts 250 euro !! De maat van dit werk is 64 x 49 cm en hij is nog nooit ingelijst geweest. Serieoplage was 500 stuks waarvan dit er 1 is.

Handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood met als titel Vliegtuig 2 voor slechts 250 euro !! De maat van dit werk is 60 x 50 cm en hij is nog nooit ingelijst geweest. Serieoplage was 500 stuks waarvan dit er 1 is.

Alle 5 werken zijn meet marker door Herman gesigneerd en voorzien van een certificaat van echtheid.

Niet echt zoals omschreven = geld terug. Iets wat ons in ons 12 jarige bestaan als galerie/groothandel nog nooit is voorgekomen. We hebben circa 50 verschillende werken van Herman Brood voorradig, w.o. ook schilderijen, alles handgesigneerd, dus geen kat in de zak. In zaken als artprints en/of mee gedrukte handtekeningen doen we niets. Alles wat wij aanbieden is uit de tijd van Herman en geen “afters”, immers alleen een echt gesigneerd werk zal zijn waarde houden c.q. vermeerderen. Normale galeriewaarde rond de 950 Euro. Koop met zekerheid en kijk ook eens bij onze andere hier aangeboden werken. Inlijsten kan tegen kostprijs. B.T.W. nota voor bedrijven is voor ons geen probleem.

Meer informatie: http://www.artxcel.com

Kunstgalerie Artxcel, Filosofentuin 4, 2908 XB Capelle aan den IJssel